Primavera cultural amb la Diada de Sant Jordi com a protagonista

-
Imatge

Sant Joan Despí torna a donar la benvinguda a la primavera amb un atapeït programa cultural que té en la Diada de Sant Jordi el seu punt àlgid. Activitats de tot tipus i per a tots els públics i edats per posar en valor la cultura, la creativitat i la tradició. Al llarg de tot l'abril, places i equipaments de la ciutat viuran intensament el programa que l'Ajuntament i les entitats de la ciutat han preparat amb prop d'una quarantena d'actes.

A més de les activitats emmarcades en la Diada del dia 23 d'abril, entre les activitats que es duran a terme durant gairebé tot el mes es troba la campanya comercial d'Activa Despí Gimcana Cerca el Drac que de l'1 al 24 d'abril convida a la ciutadania a buscar als aparadors de les botigues associades un drac que "dona dret" a un segell que s'ha de posar en una butlleta per optar, un cop completada, a un premi de 50 euros a gastar entre les botigues que hi participen.

Correfoc infantil de primavera

Una altra de les activitats més destacades del mes serà el Correfoc infantil de Primavera que tindrà lloc el 27 d'abril a la plaça de Catalunya amb les bèsties santjoanenques Espurna i Braulio a més a més de la participació de sis colles més de la comarca del Baix Llobregat i Barcelona. Tot i que el correfoc comença a les 21 hores pels principals carrers del barri Centre, des de les 18.30 ja podem gaudir de diferents activitats emmarcades en el Correfoc, com la plantada de l'Espurna i en Braulio, un taller i la tabalada.

També destaca la celebració del XIV Premi Jujol de Dansa Jove (13 i 14 d'abril, al Teatre Mercè Rodoreda) que posa en valor el talent de les noves generacions de ballarins i balllarines de 30 escoles d'arreu de Catalunya de diferents disciplines. Edudansa, mostra de balls tradicionals de les escoles de Sant Joan Despí (19 d'abril); la Trobada de Gegantons i Capgrossos d'Escoles i Esplais (20 d'abril); la presentació de llibres d'autors i autores de Sant Joan Despí (22 d'abril) o una nova edició del Premi de Relats Breus de Dones Gabriela de Frígola, altres de les iniciatives més interessants del programa cultural, que també inclourà contes, cinema, teatre, tallers i concerts.

CONSULTA EL PROGRAMA PRIMAVERA-SANT JORDI 2024