'Oye Polo', el pòdcast d'humor i feminisme de més èxit, a Sant Joan Despí l'1 de març

-
Imatge

Les humoristes Ana Polo i Oye Sherman porten a Sant Joan Despí el seu pòdcast d'anàlisi d'actualitat i cultura pop amb perspectiva diversa i de gènere: Oye Polo. Serà el divendres 1 de març, al Teatre Mercè Rodoreda, una gran oportunitat de verue en directe un dels pòdcasts d'humor i de feminisme de més èxit que hi ha a l'actualitat.

A Oye Polo, Ana Polo i Oye Sherman utilitzen l’humor com estratègia per reivindicar tot allò que els genera indignació i per desmuntar els mites i les construccions socials actuals. Una àcida visió de l'actualitat i de la cultura pop des d'una perspectiva diversa i de gènere que acumula milers de seguidors. 

Oye Polo és un pòdcast de Ràdio Primavera Sound. Està conduït per Ana Polo, periodista i humorista i autora del llibre La meva primera guia feminista, i per Maria Rovira, més coneguda com a Oye Sherman, humorista i guionista, a qui podem veure o escoltar en programes com Està Passant de TV3 o L'irradiador d'iCat. Ana Polo i Oye Sherman van ser les presentadores dels Premis Gaudí de Cinema Català 2024.

ENTRADES A TEATRESDESPÍ.CAT