A la venda les entrades per a la programació de tardor de TeatresDespí

-
Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha posat a la venda les entrades per a la programació de tardor de TeatresDespí. La nova temporada, que arrencarà a mitjan de setembre, està integrada per una dotzena d'espectacles d'arts escèniques de teatre, teatre infantil, comèdia, concerts i cinema.

Pel que fa al teatre, a Sant Joan Despí gaudirem de Carles Sans, per fi sol, protagonitzat per l'actor Carles Sans, integrant de la companyia Tricicle. En aquest espectacle, Carles Sans repassa les millors anècdotes professionals i personals viscudes durant 40 anys de Tricicle.

També passarà per l'escenari del Teatre Mercè Rodoreda la companyia Atalaya Teatro amb Madre coraje, una metàfora de la societat en què vivim, embarcada en una desaforada carrera cap a l'èxit, cap al culte al mercat i la propietat.

I la companyia santjoanenca Hocus Pocus representarà Después hablamos, un muntatge on personatges en plena crisi econòmica, política i existencial parlen discuteixen, riuen, ploren i proposen una reflexió sobre l’immens poder de la paraula.

Per a la canalla, la programació de tardor ens porta diferents propostes. Tindrem teatre infantil i familiar amb els espectacles Soc feliç, de Dàmaris Gelabert; Hamelí, de la companyia Xip Xap Teatre; i Adeu Peter Pan, de la companyia Festuc Teatre. I per als nadons i la primera infància, dues propostes: Maure el dinosaure, de la companyia Teatre Nu, i Elmer, l'elefant de colors, de Tutatis Produccions.

La música serà un altre dels ingredients de la nova temporada de TeatresDespí. Dani Lleonart, conegut amb el sobrenom de Pulmon Beatbox, ens oferirà un viatge al món del hip-hop a través de ritmes i de versos i d'una posada en escena immersiva i visual en l'espectacle Flow (My Hip Hop Story). Per la seva banda, Blas Cantó, representant d'Espanya al Festival d'Eurovisió 2021, ens presentarà un xou carregat de bona música i emoció.

L'humor vindrà de la mà de les Nits de Comèdia, amb l'espectacle Yo sobreviví a la EGB, de Jordi Merca, i el xou de Grison Beatbox i Jaime Caravaca.

Finalment, en el marc del Cicle Gaudí de Cinema Català, tindrem les projeccions de les pel·lícules La dona il·legal, dirigida per Ramon Térmens, i Les dues nits d'ahir, de Gerard Vidal i Pau Cruanyes.

Les entrades per als espectacles de la programació de tardor de TeatresDespí es poden adquirir en línia a teatresdespi.cat. A partir de l'1 de setembre també estaran a la venda a la taquilla del Teatre Mercè Rodoreda.

PROGRAMACIÓ I VENDA D'ENTRADES A TEATRESDESPI.CAT