A la venda les entrades de la nova programació de TeatresDespí 2023

-
Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert la venda d'entrades de la nova programació de TeatresDespí per al primer semestre de 2023. Una programació plena de propostes d'arts escèniques de teatre, comèdia, circ, dansa, música i màgia, amb grans noms de l'escena teatral com Clara Segura, Marta Marco, Lluís Villanueva o Josep Maria Pou.

Un any més, la xarxa d'escenaris de TeatresDespí, formada pel Teatre Mercè Rodoreda, l'Auditori Miquel Martí i Pol i la sala El Bulevard, aixecarà el teló per oferir una programació diversa i de qualitat.

Pel que fa al teatre, per Sant Joan Despí passaran els muntages Delicades, de T de Teatre; La Trena, dirigida per Clara Segura, i El Pare, protagonitzada per Josep Maria Pou. També tindrem la comèdia Quant temps em queda?, amb Lluís Villanueva, i l'espectacle Lila Cabaret, una exhibició i mostra de teatre, circ, comèdia i dansa a càrrec de dones diverses amb motiu del 8 de Març.

Un any més, Sant Joan Despí serà una de les seus del Festival Zero, el certamen amb propostes arriscades i no convencionals, que portaran a la ciutat els espectacles Spiralis, de la companyia Bool, i La metamorfosis de Gregor, de la companyia El Aedo Teatro. 

La programació de TeatresDespí 2023 també ens portarà molt d'humor amb les Nits de Comèdia, que estaran protagonitzades per Galder Varas, amb Esto no es un show; els Monólogos de la vagina, de Eve Ensler; i Charlie Pee amb Mamasita. També passarà per TeatresDespí Jandro i la seva màgia còmica.  

La música i la dansa seran altres dels ingredients de la nova programació. La dansa, amb Migrare, de la companyia Maduixa, Premi a la Millor Estrena de la Fira de Tàrrega 2021. I la música, amb els tributs a U2, a Fito&Fitipaldis i a Estopa.

Pel que fa al teatre infantil i familiar, la programació està farcida d'espectacles: Hop! Històries d'objectes perduts, de la companyia Viu el Teatre; Bajau, de la companyia Ponten Pie; Els Tres Mosqueters, de la companyia Som-hi Dansa; El ratolí Frederic, de la companyia Cacauet Teatre; M. A. R. E., de la companyia La Romancera Teatre, i el Musical per als més menuts, de la companyia Pels Més Menuts.

La programació de TeatresDespí es completa amb el cinema, amb les pel·lícules del Cicle Gaudí de cinema català i amb la projecció del documental Soc, Estic, Somric de la directora santjoanenca Montse Bertran Arqué. 

Les entrades de la nova programació de TeatresDespí es poden adquirir a https://teatresdespi.cat i a la taquilla del Centre Cultural Mercè Rodoreda. Hi ha abonaments per a diferents espectacles amb descompte i també descomptes per a famílies nombroses, monoparentals, amb targeta de discapacitat, persones majors de 65 anys i menors de 25 anys en aquells espectacles que així ho indiquin.