La Festa Major continua durant el cap de setmana

-
Imatge

Fins al diumenge 27 de juny, Sant Joan Despí està de Festa Major. Les activitats festives continuen en marxa amb propostes per a tots els públics, com ara concerts, espectacles familiars, flamenc, esports, espectacles itinerants...

Divendres 25 de juny hi haurà dos espectacles familiars: la divertida proposta lúdica de la companyia Trepitjant Fusta i la instal·lació participativa "Animàlia", de la companyia Sàndal Produccions. A la nit, molta música, amb les concerts de Sweetness, Dr. Prats, Balkan Paradise Orchestra i Héroes de la Antártida (en tribut a Mecano). També tindrem l'original espectacle de castanyoles Castanet BCN i el monòleg de l'humorista Agustín Jiménez. 

Dissabte 26 de juny, començarem de bon matí amb la Melé Social Festa Major del Club Petanca Sant Joan Despí Les Planes. Al migdia, els espectacles familiars Xip Xap i Aquafesta. I a la plaça de Catalunya, un taller concurs de dibuix i pintura organitzat pel Grup d'Art 94. A la tarda, l'exhibició del Club Hoquei Línia Jujol i el muntatge de teatre gestual The Postcard, de la companyia Txema Muñoz. I dissabte a la nit, més música: ball amb l'orquestra Swing Latino i els concerts Rock&Baix, El Último Tributo (en tribut a El Último de la Fila) i Tribut Fitos i el Fitipaldi (amb versions dels temes del rocker Adolfo Cabrales). La nit de dissabte també tindrem el xou Marabunta, de Guillem Albà, i el Festival Flamenc del Centro Cultural Andaluz Vicente Aleixandre. A més, durant tot el dissabte hi haurà espectacles itinerants pels barris Centre, Residencial Sant Joan i les Planes.

Diumenge 27 de juny, darrer dia de Festa Major, tindrem dues propostes matinals per als més petits: La Festa de les Aigües i l'espai de jocs gegants de la companyia Tombs Creatius. També hi haurà espectacles itinerants als barris de Pla del Vent-Torreblanca i de les Begudes. A la tarda ens visiten la companyia Teatre Mòbil i Marcel Gross amb Remember Show; Guga & Silvia, amb un espectacle de circ i humor, i el grup Cavall Bernat i les seves havaneres. Per acabar, el Castell de Focs al parc de la Fontsanta posarà punt i final a la Festa Major 2021.

Consulta el programa de la Festa Major de Sant Joan Despí 2021