Grans artistes i destacades produccions, a la nova temporada de TeatresDespí

-
Imatge

Els teatres i sales d’espectacles municipals de Sant Joan Despí ja ho tenen tot a punt per a la nova temporada teatral que començarà al setembre. Per a aquesta tardor, TeatresDespí ha preparat una programació que continua en la línia d’oferir propostes culturals per a tots els públics i de tots els estils: teatre, comèdia, circ, dansa, música, màgia...

Així, els escenaris santjoanencs tornaran a ser ocupats per grans representacions teatrals que arriben avalades de gran èxit de públic i crítica, com El Diablo Cojuelo, una producció de la Compañía Nacional de Teatro Clásico, o Una teràpia integral, amb Abelk Folk, Laura Porta, Roger Coma i Àngels Gonyalons.

La programació de teatre es completa amb Ballar (és l'únic que) ens salvarà, de la companyia Borrego; El joc, de la companyia santjoanenca Hocus Pocus; Sex Toy, la rebelión de las muñecas, de la companyia Purple Trama; i El llarg dinar de Nadal, de la companyia La ruta 40.

A Sant Joan Despí, també gaudirem de Paraules que trenquen ossos, una nit al bosc, una experiència dels sentits a l'espai natural del riu, espectacle guanyador dels Premis de la Crítica d'Arts Escèniques com a millor espectacle de carrer 2021.

Tornaran la música (amb la presència destacada dels populars Andy y Lucas, que celebren la seva gira de 20 anys de carrera, o l’espectacle Bulsara, The Queen Experience); els espectacles infantils, com La motxilla de l'Ada -Premi de la Crítica 2021 al millor espectacle per a públic familiar-; Univers -una experiència sensorial per a nadons i primera infància plena de poesia visual, música en directe i moviment-, i la innovadora proposta d'El concert més petit.

També tindrem les Nits de Comèdia, amb els espectacles de Bruno Oro, Sergio Bezos i David Fernández. I, com no, la cita mensual amb el cinema dels dijous, amb pel·lícules com Escape Room o Toscana.

Les entrades ja són a la venda a teatresdespi.cat i a la taquilla del Centre Cultural Mercè Rodoreda. Hi ha la possibilitat d'adquirir abonaments per a diferents espectacles amb descomptes i també descomptes per a famílies nombroses, monoparentals, amb targeta de discapacitat, persones majors de 65 anys i menors de 25 anys en aquells espectacles que així ho indiquin. 

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DE TEATRESDESPÍ DE SETEMBRE-DESEMBRE DE 2022