Els Reis d'Orient tornen a omplir d'alegria els carrers de Sant Joan Despí

-
Imatge

Els Reis Mags d'Orient han arribat màgicament a Sant Joan Despí i, després del parèntesi de l'any passat, han tornat a recórrer els carrers dalt de les seves carrosses en la Cavalcada. Un cop a han saludat els infants de la ciutat, han repartit un munt de regals durant la Nit de Reis.

Melcior, Gaspar i Baltasar han fet la seva arribada màgica al parc de la Fontsanta, on els esperaven l'Astròleg Sadurní i el Carboner. Els Reis d'Orient han aparegut de dins d'un fanalet gegant, enmig d'un espectacle de llum, música i colors. L'alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García, els ha entregat el pa i la sal en senyal d'hospitalitat i perquè agafessin forces per a tota la feina que tenien per endavant.

Des del parc de la Fontsanta, els Reis han començat la Cavalcada, que ha tornat a recórrer els carrers de la ciutat després del parèntesi de l'any passat quan, a causa de les restriccions per la pandèmia, no es va fer cavalcada. Les carrosses dels Reis, de l'astròleg Sadurní, dels patges i dels infants reials han passat pels diferents barris de la ciutat. Un llarg i fascinant recorregut on els Reis i tota la comitiva han saludat els infants.

La Cavalcada ha acabat a Can Negre, on Melcior, Gaspar i Baltasar han rebut de mans de l'alcaldessa, Belén García, la clau màgica que obre les portes de totes les llars de Sant Joan Despí i que els ha permès repartir regals i il·lusió al llarg de la Nit de Reis.

Com a mesura de prevenció per l'increment de contagis de COVID-19, durant la Cavalcada no s'han llençat caramels i tant l'arribada dels Reis com l'acte d'entrega de la clau màgica s'han fet amb aforament limitat. 

Imatge
Imatge
Imatge