Els Reis d'Orient arriben a Sant Joan Despí

-
Imatge

Els Reis d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, ja han arribat a Sant Joan Despí. Com és habitual, Ses Majestats han aparegut màgicament al parc de la Fontsanta, on els esperaven l'astròleg Sadurní i la cartògrafa lunar Joana, que des d'enguany participa en els preparatius per a l'arribada dels Reis Mags. La revolució màgica ha fet possible l'arribada dels Mags d'Orient, que han rebut el pa i la sal de mans de l'alcaldessa, Belén García, com a senyal d'hospitalitat.

Des del parc de la Fontsanta, Melcior, Gaspar i Baltasar han iniciat la Cavalcada de Reis, que ha recorregut tots els barris de la ciutat. Tot i la pluja que ha començat a caure a partir de les 20 hores, la cavalcada ha fet el seu recorregut complet. Davant la previsió de pluja, l'Ajuntament havia previst una alternativa que, finalment, no ha calgut activar.

La Cavalcada de Reis ha acabat a Can Negre on l'alcaldessa ha entregat als Reis la clau màgica que obre totes les cases de la ciutat i que els permetrà omplir de màgia i d'il·lusió Sant Joan Despí en la nit més màgica de l'any.

Imatge
Imatge
Imatge