El pregó, amb Elena Gadel, dona el tret de sortida a la Festa Major

-
Imatge

Sant Joan Despí ja està de Festa Major. La cantant i actriu Elena Gadel ha estat l'encarregada de donar el tret de sortida a la festa amb un pregó on ens va animar a gaudir de la festa sense oblidar les mesures de seguretat. Una mica més tard, Gadel va tornar a pujar a l'escenari, aquesta vegada per oferir-nos un concert acompanyada de la guitarrista Marta Robles, de Las Migas. Les activitats continuaran fins el proper diumenge 27 de juny. Les actuacions dels mags Ramó i Roger Belso van tancar la primera nit de festa.

Enguany, l'Ajuntament ha preparat un programa amb activitats en espais oberts perimetrats, amb aforaments controlats i públic assegut per evitar aglomeracions i complir les directrius sanitàries. Un programa amb més d'una seixantena d'activitats que ompliran la ciutat d'un ambient festiu.

Enguany serà una Festa Major on la música tindrà més protagonisme que mai, amb les actuacions de Doctor Prats, Suu, Hotel Cochambre, Sweetness, la Balkan Paradise Orchestra o els tributs a Mecano, El Último de la Fila, Camilo Sesto i Fito & Fitipaldi. Els concerts es fan en espais a l'aire lliure perimetrats, amb aforament limitat, públic assegut i cita prèvia, com també passa amb els espectacles familiars, la màgia, el teatre, el Festival Flamenco, l'espectacle de foc i llum dels diables, les havaneres o les sardanes.

Per reservar entrades per als espectacles amb cita prèvia cal accedir a citaprevia.sjdespi.cat.

Aquest any, per Festa Major també hi haurà espectacles itinerants pels carrers dels diferents barris, amb cercaviles de música, circ i batucada. 

El Castell de Focs tancarà la Festa Major 2021, el diumenge 27 de juny, al parc de la Fontsanta. 

Imatge
Imatge
Imatge