El Piromusical tanca una Festa Major molt intensa

-
Imatge

La Festa Major de Sant Joan Despí ja ha acabat. Durant cinc dies, la ciutat ha celebrat de forma molt intensa la seva Festa Major amb activitats familiars, música, dansa, cultura popular i moltes altres propostes lúdiques i culturals.

El diumenge 25 de juny a la nit, el Piromusical-Castell de focs ha posat punt i final a la Festa Major 2023. Ha estat un Piromusical espectacular que, al compàs de les cançons d'artistes com Rosalia, The Tyets o Adele, ha cobert de colors el cel del parc de la Fontsanta.

Cinc dies de festa

La Festa Major començava el 21 de juny amb el divertit pregó de l'actriu Mònica Pérez i el ball de gegants i va continuar amb els grans concerts de Manu Tenorio i de La Reina del Pop en tribut a La Oreja de Van Gogh.

El 23 de juny, les revetlles a les places dels diferents barris van ser les grans protagonistes, juntament amb l'arribada de la Flama del Canigó i amb la Nit del Ros.

El cap de setmana del 24 i 25 de juny va estar carregat d'activitats. Entre altres, el concert central de la Festa Major, protagonitzat pel grup Els Catarres; les mostres de danses a la plaça de l'Ermita i a la plaça del Mercat; els espais de joc familiars i els espectacles infantils a tots els barris; la Ruta de la Tapa; o els tornejos esportius. Prèviament al Piromusical, el parc de la Fontsanta va acollir el concert de la banda Versión Imposible, que va interpretar infinitat de versions de grups i artistes de gran renom.

 

Imatge
Imatge
Imatge