El Concurs d'Instagram de Nadal rep gairebé 300 fotografies

-
Imatge

La ciutadania de Sant Joan Despí ha participat entusiastament al Concurs d'Instagram de Nadal amb les seves fotografies de les festes de Nadal i Reis a la ciutat. En total, el concurs ha aplegat 299 fotografies i les millors han rebut com a premi un àpat en un restaurant de Sant Joan Despí.

Aquest Nadal passat, l'Ajuntament va convocar un concurs d'Instagram amb motiu de les festes. El concurs consistia en la publicació a la xarxa social Instagram de fotografies preses durant les festes nadalenques a Sant Joan Despí amb l'etiqueta #SocNadalSJD

D'entre les fotografies participants, n'hi ha de la il·luminació nadalenca i dels elements decoratius que van omplir de llum i color els carrers i places de la ciutat, de les activitats al Parc de les Il·lusions, de l'Arribada dels Reis d'Orient, de la Cavalcada, de l'entrega de claus als Reis, de les bústies reials... Imatges que mostren com la ciutadania ha viscut les festes i com de bonica ha estat la ciutat en aquestes dates. 

Entre totes les fotografies rebudes, s'han seleccionat les 10 millors instantànies (les podeu veure a la dreta d'aquesta informació). Els autors o autores d'aquestes fotografies guanyadores rebran com a premi un val per dinar o sopar en un restaurant de Sant Joan Despí per un valor màxim de 100 euros.

 

Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge