El 23 d'abril, la Diada dels llibres i les roses surt de nou al carrer

-
Imatge

El 23 d'abril, Dia Internacional del Llibre, és una de les jornades que els catalans i catalanes vivim de manera més intensa. És la Diada de Sant Jordi i els carrers s'omplen de llibres i de roses en una festa que per sobre de tot posa de relleu la cultura en totes les seves vessants: literària, musical, teatral....

Sant Joan Despí es transformarà el dia 23 d'abril en un gran escenari on les parades de llibres i roses s'estendran pels diferents barris. N'hi haurà a les places de l'Ermita i de Catalunya, al carrer John F. Kennedy, a la plaça del Mercat, a la plaça de Maria Aurèlia Capmany i a la plaça de l'Estatut.

La Diada es viurà de manera molt intensa a les places de l'Ermita i de Catalunya, al barri Centre, i a l'eix de vianants del carrer John F. Kennedy i la plaça del Mercat, al barri de les Planes, on durant la tarda hi haurà les carpes de signatura de llibres d'escriptors i escriptores locals. 

També hi haurà activitats infantils: de 17 a 20 h, a la plaça del Mercat s'hi instal·larà el Baby Campament, un espai de joc en família per reconnectar amb la natura, i la Feria de los Inventos, on la fantasia, els jocs i els experiments seran els protagonistes. A la mateixa hora, però a la plaça de l'Ermita, es farà un taller de pintura i també hi haurà els espais de joc El Refugi, una gran biblioteca de contes, i Trepitgem fusta, una activitat d'equilibri, punteria, coordinació i cooperació.

Altres activitats de la Diada de Sant Jordi seran el Vine i toca, amb els dos pianos que s'instal·laran a les places de Catalunya i del Mercat perquè la gent que sàpiga tocar ens regali les seves peces musicals; la ballada de sardanes de la Colla Sardanista de Sant Joan Despí a la plaça de l'Ermita, i la instal·lació artística que omplirà de roses la façana d'un dels edificis modernistes més singulars de la ciutat, Can Negre.

ACTIVITATS DEL 23 D'ABRIL, DIADA DE SANT JORDI, A SANT JOAN DESPÍ