Del 22 al 27 de juny celebrem la Festa Major de Sant Joan Despí

-
Imatge

Sant Joan Despí celebra del 22 al 27 de juny la Festa Major 2021. Enguany, l'Ajuntament ha preparat un programa amb activitats en espais oberts perimetrats, amb aforaments controlats i públic assegut per evitar aglomeracions i complir les directrius sanitàries. Un programa amb més d'una seixantena d'activitats que ompliran la ciutat d'un ambient festiu.

La Festa Major comença el 22 de juny amb la lectura del pregó. La pregonera d'aquest any és Elena Gadel, cantant i actriu amb una llarga trajectòria en el món dels musicals i el teatre i una de les protagonistes de la sèrie Com si fos ahir de TV3. Després de llegir el pregó, Elena Gadel també oferirà un concert amb Marta Robles. 

Enguany serà una Festa Major on la música tindrà més protagonisme que mai, amb les actuacions de Doctor Prats, Suu, Hotel Cochambre, Sweetness, la Balkan Paradise Orchestra o els tributs a Mecano, El Último de la Fila, Camilo Sesto i Fito y Fitipaldi.

Els concerts es fan en espais a l'aire lliure perimetrats, amb aforament limitat, públic assegut i cita prèvia, com també passa amb els espectacles familiars, la màgia, el teatre, el Festival Flamenco, l'espectacle de foc i llum dels diables, les havaneres o les sardanes. Entre altres artistes, visitaran Sant Joan Despí els actors Guillem Albà i Agustín Jiménez, els clowns Marcel Gross i Pep Callau o les companyies de circ Los Herrerita i Guga&Silvia. Per reservar entrades per als espectacles amb cita prèvia cal accedir a citaprevia.sjdespi.cat.

Aquest any, per Festa Major també hi haurà espectacles itinerants pels carrers dels diferents barris, amb cercaviles de música, circ i batucada. 

Pel que fa a la Nit de Sant Joan, s'han organitzat revetlles amb orquestra als barris Centre, les Planes, Residencial Sant Joan i Pla del Vent-Torreblanca. Per anar a les revetlles també cal reservar cita prèvia. 

El Castell de Focs tancarà la Festa Major 2021, el diumenge 27 de juny, al parc de la Fontsanta. 

Actes previs a la Festa

Prèviament a l'inici de la Festa Major, el cap de setmana del 19 i 20 de juny ja s'han celebrat les primeres activitats festives com la XXXVII Trobada Gegantera, la Mostra de Carruatges de Tres Tombs, la 74a Cursa Ciclista de Festa Major-42è Memorial Gabriel Bosch, l'Exposició Ornitològica o el Concert Musical sota els pins.