Correfoc i activitats esportives per escalfar motors abans de la Festa Major

Imatge
Aquest cap de setmana comencem a viure la Festa Major amb el Correfoc que dissabte 17 de juny omplirà els carrers del barri de les Planes amb una gran cloenda al parc de la Fontsanta. Les activitats esportives i culturals també tindran un gran protagonisme.

Tot i que la Festa Major de Sant Joan Despí se celebra del 21 al 25 de juny, aquest cap de setmana farem un petit tastet de l'intens programa d'activitats que ens espera per a la setmana que ve. El Correfoc de Festa Major aplegarà a la plaça del Mercat a les bèsties i dracs d'una desena de colles d'arreu de Catalunya que a partir de les 21.45 h començaran el recorregut pel següent itinerari: John F. Kennedy, Àngel Guimerà, Mare de Déu de la Mercè i parc de la Fontsanta. Un cop al parc (aproximadament a les 23.15 h) es farà el lluïment de les colles i una petada final. Un espectacle on el foc serà el gran protagonista.

Al camp municipal del Centre podrem veure a les promeses del futbol amb el torneig Cebrià Benages (16, 17 i 18 de juny) que portarà a Sant Joan Despí una vintena d'equips d'arreu de Catalunya amb jugadors de les categories prebenjamí, benjamí i aleví. I si el que voleu és veure a les promeses del futbol sala podeu anar-hi a la XI Diada de Futbol Base el dissabte 17 de juny al Centre Esportiu Ugalde. El torneig de Festa Major del Club d'Escacs (dissabte, 17 h, al Centre Cívic Antoni Gaudí) o la 71a Cursa Ciclista de Festa Major, són altres de les activitats esportives previstes.

El concert de final de curs de l'Escola de Música Enric Granados (dissabte, a les 18.30 h, al Teatre Mercè Rodoreda) o el Concert de Festa Major de Laud'Ars (diumenge,19 h, Centre Jujol-Can Negre), són altres de les opcions culturals del cap de setmana. I no us perdeu les catifes de flors i la processó del Corpus al barri Centre (diumenge a la tarda).