Cita prèvia per assistir al Parc de les Il·lusions i a l’arribada dels Reis d’Orient

-
Imatge

Davant l’increment de contagis de Covid-19 que s’està produint els darrers dies i per tal de gestionar l’aforament, serà necessari que les famílies de Sant Joan Despí demanin cita prèvia per assistir a l’acte d’arribada dels Reis Mags el proper dimecres, 5 de gener a les 17.30 hores al parc de la Fontsanta

Podeu demanar la cita prèvia al web citaprevia.sjdespi.cat

L’Ajuntament establirà un control d’accés al recinte (esplanada central del Parc de la Fontsanta) amb diferents punts d’entrada degudament senyalitzats. Les famílies participants cal que portin la mascareta en tot moment. Recomanem seguir les xarxes socials de l’Ajuntament de Sant Joan Despí o el web municipal per informar-vos de qualsevol canvi que la situació epidemiològica obligui a prendre.

Com és habitual, en l’acte d’arribada ens acompanyaran l’Astròleg Sadurní, els patges reials, les i els infants reials, els ajudants i les ajudantes de l’astròleg i plegats farem possible l’arribada màgica de Ses Majestats els Reis Mags. Un cop acabada l’arribada, està previst que Melcior, Gaspar i Baltasar inicien la cavalcada al barri de les Planes a les 18.30 hores.

Cita prèvia, també al Parc de les Il·lusions (lliurament de cartes)

D’altra banda, recordeu que per visitar el Parc de les I·lusions i fer el lliurament de cartes, els dies 2, 3 i 4 de gener, també cal cita prèvia que podeu realitzar a través del web citaprevia.sjdespi.cat. El Parc de les Il·lusions, ubicat al parc de la Fontsanta, hi seran les i els patges reials i els seus ajudants i ajudantes per recollir en mà les cartes amb els desitjos dels nens i nenes. Estaran en companyia de l’Astròleg Sadurní que, dins del seu tendal màgic, explicarà als infants les noves aventures de la màgia de Ses Majestats.

Durant tot el recorregut, les nenes i els nens gaudiran d’espai i una ambientació màgica on no faltarà cap detall com el carboner, un telescopi gegant, photocall, etc.

Com a novetat, aquest any s’incorpora una “hora relaxada” per a infants i persones adultes que vulguin participar-hi en unes condicions més relaxades, amb la música i la llum més suaus i en grups més reduïts. En aquest cas, s’han de reservar les franges horàries de les 17 h i les 19 h dels dies 2, 3 i 4 de gener.

Per tal de facilitar l’arribada de les cartes als Reis Mags, l’Ajuntament també ha instal·lat 10 bústies reials distribuïdes per tots els barris de la ciutat.