Can Negre acull la primera exposició del santjoanenc Marc Llivina, un dels dibuixants més virals a Tiktok

-
Imatge

El Centre Jujol-Can Negre de Sant Joan Despí acull fins a l'1 d'octubre l'exposició Solo trazos/trozos de mí, de l'artista santjoanenc Marc Llivina Arrabal. Es tracta de la primera exposició d'en Marc Llivina, un dels dibuixants més virals a Tiktok, la xarxa social on actualment compta amb més de 611.000 seguidors. 

Marc Llivina, nascut el 1999, va començar a dibuixar de ben petit i ha fet d'aquesta passió la seva professió. L'artista, que durant uns anys va formar-se a l'Escola Municipal d'Art de Sant Joan Despí, presenta al Centre Jujol-Can Negre una quarantena de dibuixos que van des dels seus inicis en el realisme, a obres descriptives per experimentar diferents estils de dibuix i tècniques d'art, fins a les obres dels darrers anys d'art hiperrealista que ens endinsen cap al seu món interior. 

Una de les característiques més destacades de l'exposició és l'ús del negatiu en algunes de les obres. A través d'aquesta tècnica, Marc Llivina ens convida a mirar més enllà de les aparences, desafiant la nostra percepció i submergint-nos en un univers intrigant i enigmàtic.

L'any 2020, Marc Llivina va estrenar el seu perfil a la xarxa social Tiktok, on comparteix la seva passió a través de vídeos dels seus dibuixos. En tres anys, l'artista santjoanenc s'ha convertit en una de les figures més destacades en l'àmbit del dibuix a Tiktok, amb més de 611.000 seguidors i publicacions amb gran viralització.
 

Imatge
Imatge
Imatge