Arrenca la temporada d'arts escèniques de TeatresDespí

-
Imatge

Sant Joan Despí obre aquesta setmana la nova temporada d'arts escèniques als teatres i sales d’espectacles municipals. La programació de la temporada de tardor de TeatresDespí aplega un conjunt de propostes culturals per a tots els públics i de tots els estils: teatre, comèdia, circ, dansa, música, màgia...

La nova temporada de TeatresDespí comença el divendres 30 de setembre amb l'obra Una teràpia integral, protagonitzada per Abel Folk, Laura Porta, Roger Coma i Àngels Gonyalons. Una comèdia escrita i dirigida per Cristina Clemente i Marc Angelet que posa en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa. 

I el diumenge 2 d'octubre tindrem teatre infantil i familiar amb el muntatge La motxilla de l'Ada, de la companyia Teatre al detall, guanyador del Premi de la Crítica al Millor espectacle per a públic familiar 2021. 

Una programació diversa i de qualitat

Pel que fa al teatre, la nova programació de TeatresDespí inclou representacions teatrals que arriben avalades de gran èxit de públic i crítica, com El Diablo Cojuelo, una producció de la Compañía Nacional de Teatro Clásico. També comptarem amb Ballar (és l'únic que) ens salvarà, de la companyia Borrego; El joc, de la companyia santjoanenca Hocus Pocus; Sex Toy, la rebelión de las muñecas, de la companyia Purple Trama; i El llarg dinar de Nadal, de la companyia La ruta 40. I gaudirem de Paraules que trenquen ossos, una nit al bosc, una experiència dels sentits a l'espai natural del riu, espectacle guanyador dels Premis de la Crítica d'Arts Escèniques com a millor espectacle de carrer 2021.

Per al públic infantil, passaran per Sant Joan Despí els muntatges Univers -una experiència sensorial per a nadons i primera infància plena de poesia visual, música en directe i moviment-, i la innovadora proposta d'El concert més petit.

Pel que fa a la música, els populars Andy y Lucas seran a Sant Joan Despí en el marc de la seva gira de 20 anys de carrera i homenatjarem la banda Queen amb l’espectacle Bulsara, The Queen Experience.

També tindrem les Nits de Comèdia, amb els espectacles de Bruno Oro, Sergio Bezos i David Fernández. I la cita mensual amb el cinema dels dijous, amb pel·lícules com AlcarràsLa voluntaria o Toscana.

Les entrades per a la temporada de TeatresDespí són a la venda a teatresdespi.cat i a la taquilla del Centre Cultural Mercè Rodoreda. Hi ha la possibilitat d'adquirir abonaments per a diferents espectacles amb descomptes i també descomptes per a famílies nombroses, monoparentals, amb targeta de discapacitat, persones majors de 65 anys i menors de 25 anys en aquells espectacles que així ho indiquin. 

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DE TEATRESDESPÍ DE SETEMBRE-DESEMBRE DE 2022