Sant Joan Despí dedica la tardor a promoure el respecte als drets humans

Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí desenvolupa fins al mes de desembre el programa Sant Joan Despí amb els drets humans, un conjunt d'activitats de sensibilització i conscienciació per promoure el respecte als drets humans. 

Durant tot el mes d'octubre, l'alumnat de 3r i 4t d'ESO dels centres educatius de Sant Joan Despí faran tallers sobre els drets humans, en el marc del cicle Ciutats Defensores dels Drets Humans.

Dins d'aquest cicle també, el 3 d'octubre tindrà lloc el Fòrum Joves pels Drets Humans, al Teatre Mercè Rodoreda, que estarà protagonitzat per Adenike Oladosu, jove activista pel clima de Nigèria, i Dora Muñoz, defensora dels drets indígenes i de la terra de Colòmbia. I el 4 d'octubre se celebrarà un cafè col·loqui amb Carlos Andrés Tobar, activista colombià pels drets LGTBI.

El mes de novembre estarà protagonitzat pels drets dels infants. A tots els centres d'educació primària es faran tallers sobre els drets de l'infant i el 19 de novembre tindrà lloc la gran Festa dels Drets de l'Infant a la plaça del Consell d'Infants, amb tallers, jocs i animació.

Durant els mesos de novembre i desembre, les biblioteques de Sant Joan Despí acolliran l'exposició 'Sense Refugi', de la Comissió Catalana d'Acció pel Refugi.

El programa Sant Joan Despí amb els drets humans acabarà el 10 de desembre amb un acte en commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans. 

CONSULTA EL PROGRAMA 'SANT JOAN DESPÍ AMB ELS DRETS HUMANS 2023'