Signa el teu compromís pel civisme a la ciutat

Imatge

La ciutadania de Sant Joan Despí està convidada a deixar palès el seu compromís amb les actituds cíviques, una tasca individual que, sumada, ens defineix com a col·lectiu i com a ciutat. Així, dins la campanya de conscienciació Fica-t’ho al cap, que ens recorda la importància de mantenir neta la ciutat, s'estàn recollint adhesions simbòliques per tal de sumar un gran compromís de ciutat pel civisme. Recollir els excrements dels nostres animals de companyia, utilitzar el servei de recollida de mobles vells i andròmines, reciclar correctament les nostres deixalles... són els eixos d'aquesta campanya que vol recordar-nos el compromís cívic que, com a ciutadania, tenim amb la ciutat que ens acull.

Els primers compromisos es van signar a la Firadespí (se'n van recollir més de 600) i ara, a peu de carrer, se n'estan aconseguint adhesions mitjançant la tasca informativa que duen a terme els agents cívics. Si encara no heu signat, us convidem a sumar-vos ara mateix a aquest gran compromís col·lectiu pel civisme. El vostre missatge i la veu de la majoria ha d’arribar amb força a aquelles persones que encara no tenen present que s’ha de vetllar pel bon estat dels nostres carrers, places i zones verdes.
Les persones que se sumin a través de la pàgina web municipal (sjdespi.cat) al gran compromís pel civisme de Sant Joan Despí podran aconseguir un petit detall cívic (rebran més detalls per correu electrònic).