El correcan del parc de la Fontsanta duplicarà la seva superfície

Imatge
L'espai d'esbarjo per a gossos que està situat al costat de les vinyes del parc de la Fontsanta -a la perllongació del carrer d'Extremadura- duplicarà ben aviat la seva superfície. Les obres d'ampliació d'aquest correcan ja estan en marxa amb l'objectiu que els gossos disposin d'una àrea àmplia, tancada i equipada on poder córrer, jugar i fer exercici.

Amb la seva ampliació, aquest espai per a gossos del parc de la Fontsanta passarà dels 925 metres quadrats actuals a 2.070 metres quadrats de superfície. El projecte d'ampliació s'ha dissenyat perquè gossos i propietaris disposin d'espai suficient per al lleure. El correcan comptarà amb zones diferenciades per a gossos petits i grans, dues fonts, bancs i tres accessos.

Aquesta actuació se suma a l'ampliació que, a final de 2017, es va fer del correcan del pont Reixat, que va més que duplicar la seva superfície. Dotar la ciutat de més zones d'esbarjo per a les mascotes és un dels compromisos de l'Ajuntament de Sant Joan Despí amb les entitats animalistes que treballen sobre el terreny i que coneixen de primera mà aquesta realitat, amb l'objectiu de millorar les condicions dels animals de companyia.

Aquesta mena d'espais d'esbarjo afavoreixen la convivència a l'espai públic ja que permeten als propietaris i als gossos disposar d'un espai tancat per passar una estona de lleure, alhora que s'evita la possibilitat d'entrar en conflicte amb altres ciutadans.