Comunica les incidències en la via pública des del mòbil

Imatge
L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha posat en marxa la nova aplicació mòbil 'Sant Joan Despí Net' per comunicar de forma ràpida i senzilla incidències en la via pública i facilitar que es puguin resoldre el més aviat possible.

L'aplicació és gratuïta i es pot descarregar a través de l'App Store (IOS) i de Google Play (Android). Per registrar-s'hi, la persona usuària ha d'introduir un correu electrònic al qual se li enviarà la contrasenya d'accés a l'aplicació. A través de l'app, en cas de detectar una incidència a la via pública, l'usuari pot fer una foto i enviar-la, sense necessitat d'introduir cap adreça ja que la imatge està geolocalitzada i indica exactament el lloc on s'ha detectat el problema. Un cop resolta la incidència, s'informarà a la persona que l'ha enviada. L'aplicació també es pot utilitzar en format web a través d'aquest enllaç https://incidencies.sjdespi.cat/incidencies/login.

'Sant Joan Despí Net' permet la creació d'incidències relatives a enllumenat, residus i neteja viària, jardineria, mobiliari urbà, via pública, clavegueram, pipicans, senyalització, companyies, i solars i parcel·les.

L'aplicació només està destinada a millorar les incidències en l'espai públic; per comunicar altres problemàtiques existeixen altres canals de comunicació.

[[{"fid":"11678","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_alternative_text[ca][0][value]":false,"field_file_image_title_text[ca][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_alternative_text[ca][0][value]":false,"field_file_image_title_text[ca][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"height":884,"width":1400,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Descarrega't gratuïtament l'app 'SJD Net', disponible a Google Play (dispositius Android) i a l'App Store (dispositius Apple)

[[{"fid":"11504","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_alternative_text[ca][0][value]":false,"field_file_image_title_text[ca][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_alternative_text[ca][0][value]":false,"field_file_image_title_text[ca][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"height":64,"width":200,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

[[{"fid":"11505","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_alternative_text[ca][0][value]":false,"field_file_image_title_text[ca][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_alternative_text[ca][0][value]":false,"field_file_image_title_text[ca][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"height":75,"width":200,"class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]