Agent cívics vetllen pel civisme a la ciutat

Imatge

Des del passat dijous i durant tot el mes d'octubre, agents cívics prestaran servei en la conscienciació de les actituds cíviques, coincidint amb la campanya 'Fica-t'ho al cap', que s'està desenvolupant a la ciutat. Incidiran, principalment, en la recollida d'excrements de gossos per part dels seus propietaris. Al mateix temps, recolliran compromisos pel civisme de part de tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin sumar-se a aquesta campanya cívica i encara no ho hagin fet.
Els agents cívics recorreran la ciutat explicant la campanya, amb els tres àmbits d'actuació, l'esmentat del civisme per part dels propietaris de gossos, el servei municipal de recollida de mobles i estris vells i la correcta utilització de papereres i contenidors. Al mateix temps recolliran compromisos pel civisme, que també es poden fer mitjançant el web municipal. 
Paral·lelament, l'Ajuntament enviarà en els propers dies una carta als centres escolars i a les AMPA perquè el tema dels valors cívics sigui aquests dies objecte d'atenció per part de mestres i professors i en les activitats que organitzen les AMPA, perquè infants i joves parlin del tema.


Campanya de reciclatge de l'AMB

D'altra banda, del 25 al 31 d'octubre, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), en col·laboració amb l'Ajuntament, farà a Sant Joan Despí accions de conscienciació sobre reciclatge correcte dels residus, dins una campanya metropolitana que està desenvolupant pels diferents muncipis.
Es tracta d'una campanya innovadora, de proximitat, que apel·larà al ciutadà en el moment clau de l'acció del reciclatge: davant del contenidor. Així, la particularitat davant de les campanyes convencionals és que aquesta comptarà amb un grup de d'informadors de carrer, organitzats per parelles, que interactuaran directament amb els ciutadans a peu dels contenidors de la recollida selectiva, informant-los i donant-los consells sobre com millorar el seu reciclatge.

 

Imatge
Imatge
Imatge