Sant Joan Despí participa al festival 48H Open House el 22 i 23 d'octubre amb l'obertura de vuit edificis i set itineraris

-
Imatge

El cap de setmana del 22 i 23 d'octubre, Sant Joan Despí tornarà a ser una de les ciutats protagonistes del prestigiós festival d'arquitectura 48H Open House Barcelona, el certamen que ens convida a conèixer el patrimoni cultural i artístic de la ciutat, que arriba amb un munt de propostes a la ciutat. 

Durant dos dies, a Sant Joan Despí es podran visitar de manera lliure un total de vuit edificis, tant públics com privats: Can Negre, Can Maluquer, l'ermita de la Mare de Déu del Bon Viatge, Can Po Cardona, el restaurant Follia, la Torre Jujol, la Ciutat Esportiva del Barça i les cotxeres del TRAM (amb reserva prèvia). A causa d'una situació imprevista, s'ha cancel·lat la visita a Cal Tous. 

A més, s'organitzaran set itineraris culturals (tots amb reserva prèvia): la ruta modernista Jujol, la ruta modernista en llengua de signes, les caminades culturals pel Canal de la Infanta i pel riu Llobregat, les rutes pels parcs de la Fontsanta i de Torreblanca, i la caminada sobre els oficis antics de Sant Joan Despí.

Des de l'any 2015, Sant Joan Despí participa al 48H Open House Barcelona, el festival d'arquitectura més important de Catalunya. El certamen obre les portes d'edificis sovint inaccessibles per a la ciutadania per tal que puguem descobrir i conèixer el paisatge urbà i admirar espais i construccions singulars.

Aquest any 2022, el festival commemora els oficis com una manera de reconèixer totes les disciplines i els professionals que fan de l’arquitectura una peça col·laborativa i global. 

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL 48H OPEN HOUSE 2022 A SANT JOAN DESPÍ