Sant Joan Despí obre portes al seu patrimoni modernista per celebrar La Nit dels Museus

-
Imatge

Sant Joan Despí participarà el proper dissabte 13 de maig a La Nit dels Museus 2023 obrint les portes del seu patrimoni modernista de la Torre de la Creu i de Can Negre fins a la matinada i amb l'organització de diferents activitats culturals.

La Nit dels Museus és una iniciativa que se celebra arreu d'Europa. Hi participen unes 120 ciutats europees i té lloc en més de 3.000 museus, que obren portes gratuïtament durant la nit i ofereixen l'oportunitat de gaudir d'activitats.

A Sant Joan Despí, durant La Nit dels Museus es podran visitar lliurement la Torre de la Creu i Can Negre, dos extraordinaris edificis obra de l'arquitecte modernista Josep Maria Jujol.

La Torre de la Creu i Can Negre oferiran visita lliure el dissabte 13 a partir de les 19 hores i fins a la 1 de la matinada. La visita estarà ambientada amb teatralització, de forma que les persones visitants podran trobar-hi alguns dels personatges que van viure o que van construir aquestes cases. 
 
Paral·lelament, el Centre Jujol-Can Negre de Sant Joan Despí també organitzarà activitats culturals per La Nit dels Museus. Així, es faran dos tallers de pintura (un d'aquarel·la i un altre de pintura a l'oli amb tast de vins) i també s'organitzarà una visita guiada a l'exposició 30 anys d'Arxiu. Per a aquestes activitats, cal fer reserva prèvia a cannegre@sjdespi.net o al telèfon 93 373 73 63.