Obertes les inscripcions per a diferents activitats del festival 48H Open House a Sant Joan Despí

-
Imatge

El cap de setmana del 22 i 23 d'octubre, Sant Joan Despí tornarà a ser una de les ciutats protagonistes del prestigiós festival d'arquitectura 48H Open House Barcelona. Acabades les restriccions d'aforament a causa de la pandèmia, el certamen que ens convida a conèixer el patrimoni cultural i artístic de la ciutat arriba amb un munt de propostes. 

Durant dos dies, a Sant Joan Despí es podran visitar de manera lliure diferents edificis, tant públics com privats: Can Negre, Can Maluquer, l'ermita de la Mare de Déu del Bon Viatge, Can Po Cardona, el restaurant Follia, la Torre Jujol, la Ciutat Esportiva del Barça i les cotxeres del TRAM (amb reserva prèvia).

A més, s'organitzaran sis itineraris culturals (amb reserva prèvia): la ruta modernista Jujol -també en llengua de signes-, les caminades culturals pel Canal de la Infanta i pel riu Llobregat, les rutes pels parcs de la Fontsanta i de Torreblanca, i la caminada sobre els oficis antics de Sant Joan Despí.

Algunes de les activitats del 48H Open House funcionen amb cita prèvia. És el cas de la visita a les cotxeres del TRAM i dels itineraris culturals. Des del 10 d'octubre, podeu reservar-hi cita al web citaprevia.sjdespi.cat 

També són obertes les inscripcions per formar part del voluntariat del 48H Open House Barcelona a Sant Joan Despí. Si us apassiona la ciutat i la cultura i teniu moltes ganes de difondre la cultura arquitectònica de Sant Joan Despí, adreceu-vos al correu openhouse@sjdespi.net.  

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL 48H OPEN HOUSE 2022 A SANT JOAN DESPÍ