Gairebé 2.700 participants a les activitats del festival 48H Open House a Sant Joan Despí

-
Imatge

Sant Joan Despí ha tornat a ser una de les ciutats protagonistes del prestigiós festival d'arquitectura 48H Open House Barcelona. Durant el cap de setmana del 22 i 23 d'octubre, la ciutat ha obert edificis i ha organitzat itineraris culturals, unes activitats que han aplegat gairebé 2.700 participants.

En el marc de l'Open House, a Sant Joan Despí s'han pogut visitar de manera lliure vuit edificis: Can Negre, Can Maluquer, l'ermita de la Mare de Déu del Bon Viatge, Can Po Cardona, el restaurant Follia, la Torre Jujol, la Ciutat Esportiva del Barça i les cotxeres del TRAM. Tots aquests edificis han registrat un total de 2.289 visitants.  

Paral·lelament, Sant Joan Despí també ha organitzat set itineraris culturals pel patrimoni artístic i arquitectònic de la ciutat, amb rutes pel patrimoni modernista, pel Canal de la Infanta, pel riu Llobregat, pels parcs de la Fontsanta i de Torreblanca i pels oficis antics de Sant Joan Despí. Aquests itineraris han tingut 408 participants. 

Sant Joan Despí participa des de l'any 2015 al 48H Open House Barcelona, el festival d'arquitectura més important de Catalunya, que ens convida descobrir el paisatge urbà i espais i construccions singulars.

Imatge
Imatge
Imatge