Sant Joan Despí estrena un nou espai d'esbarjo per a gossos al Pont Reixat

Imatge
Els propietaris de gossos de Sant Joan Despí disposen d'un nou espai perquè les seves mascotes puguin córrer, jugar i fer exercici en una zona tancada i equipada. El nou equipament es troba al parc de la Fontsanta, al costat de la passarel·la del pont Reixat.

A falta de finalitzar petits detalls, el remodelat espai per a gossos existent a la zona del Pont Reixat, al costat de la passarel·la, ja ha entrat en servei. El correcan (espai ampli adreçat a les mascotes perquè puguin fer exercici) s'ha fet ampliant un pipican que ja existia en aquesta zona que ha passat de tenir 1.000 metres quadrats a 2.500 aproximadament. A més de duplicar l'espai, el correcan disposa de dues zones diferenciades per a gossos grans i petits, i està dotat d'elements per fer més agradable l'estada, com bancs, papereres i una font que s'habilitarà en els propers dies.

Aquest no és l'únic espai adreçat a l'esbarjo de les mascotes ja que també està previst l'ampliació de l'actual pipican del parc de la Fontsanta (a la zona nord, al costat de les vinyes) que també duplicarà l'espai i tindrà espais diferenciats per a gossos de gran i petit tamany.

Dotar la ciutat de més zones d'esbarjo és un dels compromisos de l'Ajuntament de Sant Joan Despí amb les entitats animalistes que treballen sobre el terreny i coneixen de primera mà aquesta realitat. Aquests tipus d'espais afavoreixen la convivència ja que permeten als propietaris i gossos disposar d'un espai tancat alhora que evitar entrar en conflicte amb altres ciutadans.