Coronavirus (Covid 19): Es manté la recollida de residus, tanquen les deixalleries i es reforça la neteja

Imatge
Com a conseqüència de l’estat d’alarma i amb motiu de les restriccions en els desplaçaments, la Deixalleria municipal de la Fontsanta està tancada al públic. D’aquesta manera, a la deixalleria no es permet l’accés a usuaris particulars. La instal·lació té accés exclusiu per a industrials i serveis municipals, mantenint les mesures de seguretat i distanciament que requereix el confinament pel coronavirus.

El servei de la Deixalleria mòbil i el servei municipal de recollida d’oli domèstic també s’han suspès temporalment com a mesura preventiva per aturar l’expansió del Covid 19.

Per la seva banda, la recollida dels contenidors d’escombraries es manté en funcionament al 100% i la neteja de la via pública (s'ha reforçat la neteja del mobiliari urbà i dels contenidors) també està garantida. L’Ajuntament de Sant Joan Despí prega a la ciutadania que col·labori amb la situació fent un ús correcte dels contenidors i no dipositant residus a la via pública.

També es manté en funcionament el servei municipal de recollida de mobles, que recordem que s’ha de sol·licitar prèviament a l’Ajuntament per telèfon perquè us indiquin quan i on els podeu deixar. Donada la situació provocada pel coronavirus, us preguem que feu ús del servei de recollida de mobles únicament quan sigui estrictament necessari. En cas que pugueu, guardeu els trastos a casa fins que la situació es normalitzi.