Sant Joan Despí commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

-
Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí i les entitats de la Taula Inclusiva per les Discapacitats han commemorat el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb diferents activitats de sensibilització i visibilització. 

El 3 de desembre, coincidint amb el dia internacional, l'Ajuntament i la Taula Inclusiva van organitzar un acte commemoratiu al Teatre Mercè Rodoreda, amb un espectacle del Magic Marc i la música del grup Els Pirates màgics. A l'acte van participar les entitats Associació Estel, Aprenem, Tastidis, Mas i Dalmau, Inclusió i Diversitat Funcional (IDF) i Salut Mental.

Per la seva banda, el 30 de novembre va tenir lloc el VII Triangular de Futbol Sala al poliesportiu Ugalde. Esportistes de l'entitat Tastidis i del Sant Joan Despí Club de Futbol Sala van formar grups mixtos i van jugar diferents partits. 

Finalment, el dissabte 4 de desembre, el FC Sant Joan Despí-San Pancracio va organitzar la jornada Esport per a tothom, amb partits simultanis amb l'associació Tastidis i l'Escola Iris d'educació especial.

Imatge
Imatge
Imatge