Exposició: 'Diversitat'

-

La paraula diversitat ens suggereix diferència, varietat, singularitat... riquesa. Riquesa per a totes i tots aquells que, d'una manera o altra, en gaudeixen. És aplicable a molts àmbits.

Tot va començar quan grup de dones del barri de les Planes es varen trobar per pintar, en el local de l'Associació de Dones Progressistes de Sant Joan Despí un cop a la setmana. Sota el mestratge de l'artista Rubens Tosi han evolucionat i van descobrint noves possibilitats i la màgia de la combinació de colors, textures i formes.

Per expressar-se, ho fan a través de la pintura, amb la línia, el color, la tonalitat, la forma, l’espai, la textura... molt diferents les unes de les altres. Transmeten idees, sensacions, emocions, sentiments... Aquesta mostra és un mosaic de les diferents maneres d’expressió en tots els seus aspectes.

El Col·lectiu Diversitat està format per: Mercedes Álvarez, Fàtima Bayón, Sergio Bejarano, Nieves Berdullas, Maria Ceballos, Antonia Gómez, Montse Malet, Joana Moya, Maite Nieto, Lucrecia Vallejos i Rubens Tosi.

Inauguració: dimecres 5 de juny a les 19 h

Horari d'exposicions: de dilluns a divendres de 9 a 20 h

Imatge