Exposició de pintures 'Diversitat'

-

Un grup de dones del barri de les Planes es troben per pintar, en el local de l'Associació de Dones Progressistes de Sant Joan Despí un cop a la setmana, des de fa temps. Entre elles es van creant lligams, complicitats, gaudeixen del moment. Durant un temps sota el mestratge de l'artista Rubens Tosi descobreixen noves possibilitats i la màgia de la combinació de colors, textures i formes. Per expressar-se ho fan a través de la pintura, amb la línia, el color, la tonalitat, la forma, l’espai, la textura... molt diferents les unes de les altres. Transmeten idees, sensacions, emocions, sentiments...

Aquesta mostra és un mosaic de les diferents maneres d’expressió en tots els seus aspectes. Podreu contemplar obres molt diverses: temàtica variada (paisatge, flors, figura humana...), tècniques diferents (oli, aquarel·la, acrílic, collage...), suports distints (tela, paper, fusta...), mides diverses (gran, mitjana, petita).

Amb obres de Maite Nieto, Victòria Barceló, Montse Malet, Lucrecia Vallejos, Antonia Gómez, Fátima Bayon, Maria Ceballos, Mercedes Álvarez, Rosario González i Rubens Tosi.

Inauguració: dimecres 8 de juny, a les 19 h.

Imatge