Teatre: 'Poncia'

Sinopsi: Dins una tempesta de boira, Poncia, la criada de Bernarda Alba, resa per la mort d’Adela. La casa s’ha sumit en un mar de silenci. Poncia parla sola i també amb elles, amb Bernarda Alba i les seves filles. Els personatges de les criades tanquen un enigma interessant. Són personatges i testimonis dels avatars dels protagonistes. Coneixen la veritat de l’interior de les cases i tenen la filosofia oculta de les classes populars. Escoltem la veu de la criada per il·luminar els racons de l’obra de Llorca. La Poncia parla de suïcidi, de llibertat, de culpa, de classe, d’educació, de sexe i ho parla amb tota la força de la veu que ha estat maltractada i callada. L’ànima de la Poncia s’obre per insistir en la necessitat de transferir als altres la idea d’estimar-nos en llibertat. 

Lolita Flores i Luis Luque ens ajuden a imaginar el que va passar a la casa de Bernarda Alba després de la mort d’Adela.

Direcció: Luis Luque

Interpretació: Lolita Flores 

Producció: Pentación y Teatro Español

Durada: 75 minuts

Edat: a partir de 16 anys

Idioma: castellà     

Preu: 18 euros general | 16 euros per a menors de 25 anys i més grans de 65 anys, famílies nombroses, monoparentals i diversitat funcional (20 euros a taquilla el mateix dia de l'espectacle)

Venda d'entrades:

  • Per internet a teatresdespi.cat 
  • A la taquilla del Centre Cultural Mercè Rodoreda (c. Major, 69 - tel. 93 267 57 02). Horari: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h, i dimarts i divendres, de 10 a 14 h. Correu electrònic teatresdespi@sjdespi.net

Consulteu abonaments

Imatge