Esteu aquí

Teatre: 'Conspiranoia'

divendres 5/4/2024 20:00h - Cultura

Una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secrets, mentides i amistats a punt d’esclatar.

Heu tingut mai ganes d’agafar per la solapa una amiga i dir-li que el que està pensant és totalment equivocat? Heu tingut mai la sensació que els vostres amics jutjaven d’amagat les vostres conviccions polítiques? Si tenim una visió del món completament diferent de la que tenen els nostres amics, és fàcil continuar sent amics? Hem d’intervenir en la vida i els pensaments de la gent que estimem?

En aquesta obra, uns amics intervenen una amiga que creu que la terra és plana. Totes aquestes preguntes anteriors portaran els personatges a descobrir trets de la seva personalitat que mai abans s’havien imaginat tenir.

Direcció: Jordi Casanovas

Intèrprets: Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve

Durada: 100 minuts

Edat: recomanada a partir de 14 anys

idioma: català     

Preu: 20 euros general i 18 euros per a menors de 25 anys i més grans de 65 anys, famílies nombroses, monoparentals i diversitat funcional (22 euros a taquilla el mateix dia de l'espectacle)

Venda d'entrades:

  • Per internet a teatresdespi.cat 
  • A la taquilla del Centre Cultural Mercè Rodoreda (c. Major, 69 - tel. 93 267 57 02). Horari: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h, i dimecres i divendres, de 10 a 14 h. Correu electrònic teatresdespi@sjdespi.net

Consulteu abonaments i descomptes