Nits de Comèdia: 'Il·lusions' amb Sergi Armentano

Si vols viure la màgia “a lo grande”, en un autèntic espectacle, d’aquells que et deixen amb la boca oberta, Il·lusions és el teu espectacle. Pensat per impressionar i divertir amb la nostra marca personal: la proximitat i participació del públic! Prepareu-vos per viure una experiència inoblidable. 

Un espectacle de màgia d’escenari (familiar i per a tots els públics), divertit, dinàmic, musical, interactiu i molt participatiu.

Il·lusions és un espectacle pensat per impressionar i divertir, i que busca la proximitat amb el públic i la seva participació. Aquesta és la marca personal de Sergi Armentano, un mag amb disset anys d’experiència i amb més de dues mil actuacions fetes, que protagonitza el programa Wowzzy Baboom!, del Canal 33, i que va ser el guanyador del Premi Nacional de Màgia 2019.

Idioma: català

Durada: 70 minuts

Edat: per a tots els públics

Preu: 7 euros general | 5 euros per a menors de 25 anys (9 euros a taquilla el mateix dia de l'espectacle)

Venda d'entrades:

  • Per internet a teatresdespi.cat 
  • A la taquilla del Centre Cultural Mercè Rodoreda (c. Major, 69 - tel. 93 267 57 02). Horari: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h, i dimarts i divendres, de 10 a 14 h. Correu electrònic teatresdespi@sjdespi.net

Consulteu abonaments

Imatge