Exposició: 'Trenta anys d'Arxiu'

-

Aquest any celebrem els trenta anys de l'Arxiu Municipal de Sant Joan Despí. Un arxiu és un ens viu d'importància cabdal en la nostra societat, té el valor de memòria de la humanitat i des de 1950 existeix el Consell Internacional d’Arxiu sota l’empara de la UNESCO, el qual ha fet aflorar la consciència de la importància dels arxius arreu del món.

Aquesta exposició té com a objectiu fer palesa aquesta importància i la seva funció d'investigar i difondre el patrimoni, amb una finalitat cultural i històrica. L'exposició vol mostrar objectes, documents i fotografies
que formen part de la història de la ciutadania de Sant Joan Despí. Amb aquest aniversari volem destacar que es tracta de peces tant municipals com donacions d'entitats i particulars, que en el seu conjunt contribueixen a crear la memòria de la nostra ciutat. 

Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h, de dilluns a dijous de 17.30 a 20 h i diumenge de 11 a 14 h

Horari especial dia de Sant Jordi: de 10 a 20 h. Visites guiades: a les 11 h i a les 18 h (cita prèvia al Centre Jujol – Can Negre, tel. 93 373 73 63 o cannegre@sjdespi.net)

Imatge