Esteu aquí

Exposició: 'Fotomemòries: El llegat d'una memòria viva'

diumenge 7/4/2024 - diumenge 12/5/2024 - Cultura

L'exposició és fruit d'un projecte artístic que s'inicia l'any 2022 per al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan Despí i de la mà del col·lectiu CIiCme, format per les fotoperiodistes Montse Casas i Eugènia Ortiz. Aquesta exposició té el propòsit d'enllaçar el passat i el present a través de l'intercanvi entre les persones participants, per construir el llegat d’una memòria viva, amb vivències, records i anècdotes compartides i amb reflexions individuals i moments de debat col·lectius.

El punt de partida ha estat la col·laboració voluntària de la població de més de seixanta-cinc anys a través d'una crida ciutadana. Les persones participants han aportat les seves fotografies personals per crear un relat que connecta les imatges amb els records i les emocions compartides a través dels seus testimonis orals. Aquesta exposició és un reconeixement a la seva participació, i per aquest motiu els hi hem donat la paraula i les hem fet protagonistes.

Aquest és un projecte viu obert a la ciutadania. Les persones que vulguin participar i aportar les seves experiències i memòries a Sant Joan Despí, es poden adreçar a l'Arxiu Municipal, espai del llegat de la nostra ciutat.

Inauguració: diumenge 7 d'abril a les 12 h

Horari d’exposicions

De dilluns a divendres de 10 a 13 h
De dilluns a dijous de 17.30 a 20 h
Diumenges d’11 a 14h
Festius tancats