De l'1 al 10 de juliol, venda d'entrades de la nova temporada d'espectacles per a la ciutadania de Sant Joan Despí

-
Imatge

Teatresdespí ha començat la venda d'entrades i abonaments de la nova temporada d'espectacles que es durà a terme de setembre a desembre d'aquest any. La venda d'entrades, tant a través del web teatresdespi.cat com a la taquilla del Teatre Mercè Rodoreda, incorpora una novetat destacada: de l'1 al 10 de juliol, les persones empadronades a Sant Joan Despí tindran prioritat en la compra. 

La nova programació destaca una edició més per qualitat de les obres entre les quals destaca Poncia, interpretada per Lolita Flores i on la protagonista és la criada de Bernarda Alba. Una altra de les cites destacades serà Llegat, interpretada per Àngels Gonyalons així com el Trencanous de la International Ballet Company. 

Les propostes teatrals per a persones adultes es completen amb el muntatge La primera i les mestres de la República, de Nan Valentí i David Pintó, i Sueño de una noche de verano, de la companyia Hocus Pocus

El Teatre Mercè Rodoreda acollirà les representacions de teatre infantil i teatre per a nadons i petita infància, que aquesta temporada portaran Temps de Llum, de la companyia Clardelluna; El monstre de colors, de la companyia Tutatis, i Rrrrr, història d'una eruga, de la companyia El Príncep Totilau.

Les Nits de Comèdia tindran com a protagonistes David Cepo, amb l'espectacle No cruces los brazos; el mag Sergi Armentano i les seves Il·lusions, i el Show de Impro.

També tindrem música, amb el tribut a Melendi del grup Melendiers, i cinema, amb les pel·lícules del Cicle Gaudí, entre les quals hi haurà Mamífera i Pájaros

PROGRAMACIÓ I VENDA D'ENTRADES A TEATRESDESPI.CAT