Concert: 'Pacto entre caballeros, Tribut a Sabina'

'Pacto entre caballeros' és el nom triat per aquesta banda, per rendir un tribut musical al gran Sabina. En directe, ens sorprendran positivament fins i tot als més fidels seguidors, perquè es nota en escena una certa passió pel Mestre. Han teixit, a fi de fer-nos reviure mitjançant un complet recorregut musical, un repertori on destaquen aquests temes més emblemàtics de la seva llarga trajectòria: 19 dias y 500 noches, Pacto entre caballeros, Y nos dieron las 10... aconseguint finalment, que el xou 'Pacto entre caballeros' sigui un magnífic i respectuós concert tribut a Joaquín Sabina.

Guitarra harmònica i veu Sabina: Julian de Eusebio Ventolà

Baix: Julian Mayer

Guitarra i pianos: Luciano dell'Aquila

Segona veu: Mar Aguilera

Bateria: Dimitri Ivanov

Durada: 90 minuts

Idioma: castellà

Edat: recomanat a partir de 14 anys (els menors de 16 anys podran accedir al concert sempre que vinguin acompanyats pel pare/mare o tutor legal, que haurà d'adquirir la seva entrada també per accedir al concert i acompanyar el menor en tot moment dintre del recinte)

Preu: 5 euros general (7 euros a taquilla el mateix dia de l'espectacle) 

Venda d'entrades:

  • Per internet a teatresdespi.cat 
  • A la taquilla del Centre Cultural Mercè Rodoreda (c. Major, 69 - tel. 93 267 57 07). Horari: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h, i dimecres i divendres, de 10 a 14 h. Correu electrònic teatresdespi@sjdespi.net

Consulteu abonaments

Imatge