Esteu aquí

Horts municipalsEls horts municipals de Sant Joan Despí funcionen des de l'any 2009 amb l'objectiu de promoure les activitats ecològiques i sostenibles i de recuperar l'estret vincle que històricament ha tingut Sant Joan Despí amb la pagesia.

Actualment hi ha dues instal·lacions d'horts municipals:
 

  • Horts de la Moixeta: formats per 24 parcel·les de 75 metres quadrats, ubicats a la zona agrícola
  • Horts del Pont Reixat: formats per 37 parcel·les de 72 metres quadrats, situats al parc del Pont Reixat

L'Ajuntament de Sant Joan Despí cedeix les parcel·les dels horts municipals a persones de més de 60 anys perquè puguin conrear les seves pròpies hortalisses tot seguint els principis de l'agricultura ecològica. Els horts municipals són, per a les persones beneficiàries, una oportunitat de treballar a l'aire lliure en el temps de lleure i de tenir contacte amb la natura.

Les parcel·les estan dotades d'una escomesa d'aigua freàtica per al reg, d'habitacles individuals on guardar les eines i d'un espai d'esbarjo amb taules i bancs.
 

Reglament i plecs

Els horts municipals tenen un reglament de funcionament del servei i les adjudicacions són de 4 anys prorrogables segons els plecs.

PDF icon Plec horts Moixeta i Pont Reixat.pdf

Reglament regulador de l'ús temporal dels horts municipals


Si estàs interessat/da en gaudir d’un hort municipal i compleixes amb els requisits que estableix el plec de condicions, pots posar-te en contacte amb mediambient@sjdespi.net i t’informarem del procés. Descarrega't el model de sol·licitud que trobaràs a continuació:

PDF icon Model annex I i II Llista espera.pdf