Esteu aquí

Tallers per a dones

L’Ajuntament de Sant Joan Despí organitza aquestes activitats lúdico-formatives adreçades a les dones de Sant Joan Despí. El seu objectiu és impulsar la creació d’espais de trobada, potenciar la participació de dones en diferents activitats, afavorir les relacions socials i la creació de xarxes personals, així com millorar l’autoestima de les dones, lluitar contra el seu aïllament social promovent, alhora, l’intercanvi entre diferents barris, edats i cultures. 

Els tallers es realitzen en espais de la ciutat dels diferents barris, de la segona quinzena d’octubre a la segona quinzena de juny.

Estan subvencionats i només cal abonar un preu públic simbòlic, independentment de la tipologia del taller.

Tallers trimestrals 2021-2022:

  • Sexualitat femenina
  • Autodefensa feminista

Tallers anuals 2021-2022:

  • Sevillanes i ball espanyol
  • Country

Presentació de sol·licituds d'inscripció: de l'1 al 15 de setembre. Amb cita prèvia al telèfon 93 477 00 51 (Àrea de Serveis a la Persona) o a través del web municipal (linkant al banner Tallers per a dones).

Pagament dels tallers anuals i trimestrals: del 20 al 30 de setembre. 

 


NORMATIVA DE FUNCIONAMENT

Els tallers per a dones són espais per compartir aprenentatges i experiències entre dones, per tant s’ha de tractar amb respecte les professores, les alumnes i els diferents ritmes d’aprenentatge.

Cal tenir cura de les instal·lacions i material que s’utilitza per a la realització dels tallers, i, en cas d’haver-hi alguna incidència, comunicar-ho a la persona responsable per solucionar la dificultat al més aviat possible.

En els tallers que es fan al Foment Cultural i Artístic cal tenir especial cura de la fusta del terra.

Per al bon funcionament de totes les activitats, cal respectar l’hora d’inici i l’hora de finalització i desocupar la sala al més ràpid possible.


MESURES DE SEGURETAT PER LA COVID-19

Les activitats es desenvolupen amb mesures de protecció, higiene i seguretat adaptades a la situació sanitària provocada per la COVID-19. S’han organitzat els horaris per tal de garantir la neteja de la sala i que els grups no coincideixin en les entrades i sortides. L'ús de mascareta és obligatori; s'han habilitat punts amb gel hidroalcohòlic per facilitar la higiene de mans, i s'assegura la desinfecció de les superfícies i els materials que s'utilitzin. L'aforament dels tallers està determinat per la situació epidemiològica del moment.

 

TALLERS D’AUTODEFENSA

El Departament d’Igualtat organitza periòdicament els tallers d’autodefensa feminista dirigits a dones joves i adultes amb l’objectiu de crear un espai d’aprenentatge pràctic on compartir eines i recursos per potenciar l’autoconfiança, així com la seguretat física i emocional davant d’una agressió.