Esteu aquí

Tallers de la gent gran

Tallers per a la gent gran de la ciutat

 

La gent gran de la ciutat, que representa una part molt important de la població, té moltes ganes de fer i descobrir coses, de gaudir del temps lliure i de poder fer totes les activitats en què es pugui participar sense límit d’edat. L’experiència ens demostra que la gent gran de Sant Joan Despí està molt interessada en les noves tecnologies així com en qualsevol activitat cultural i lúdica que els permeti gaudir i viure la ciutat.

 

TALLERS DE LA GENT GRAN CURS 2021-2022

Inscripcions: del 13 al 30 de setembre de 2021

Com puc fer la inscripció?

  • Presencialment: ompliu el formulari d'inscripció i lliureu-lo al Centre de Gent Gran Cirerers (c. Sant Francesc de Sales, s/n)
  • Telefònicament: trucant al 93 749 73 97 (Centre de Gent Gran Cirerers)
  • Telemàticament: a través del web municipal. Cal descarregar la sol·licitud, omplir-la i enviar-la per correu electrònic a l'adreça següent gentgran@sjdespi.net

La persona que fa la inscripció informa de la veracitat de les seves dades i consenteix la seva comprovació per part de l’Administració. En cas contrari i/o de no-veracitat de les dades es donarà de baixa la sol·licitud i s’anularà la plaça atorgada.

CONSULTEU L'OFERTA DE TALLERS I EL FULL D'INSCRIPCIÓ

El sorteig realitzat el 4 d'octubre ha designat el número 083 com el lloc de la llista a partir del qual es realitzarà l'assignació correlativa de places per ordre descendent.

Calendari

  • Lliurament de sol·licituds: Del 13 al 30 de setembre.
  • Dilluns 4 d'octubre, sorteig d'ordre amb el número total d'inscripcions per determinar el lloc de la llista a partir del qual es realitzarà l'assignació correlativa de places per ordre descendent.
  • Consulta de places a partir de l'11 d'octubre, trucant al 93 749 73 97.
  • Pagament de la matrícula: el pagament es podrà fer via transferència bancària o mitjançant targeta electrònica abans de començar els tallers. El no-pagament del taller o dels tallers assignats anul·larà la inscripció. Un cop comencin els tallers no es retornaran els diners.
  • INICI DEL CURS: Setmana del 2 al 5 de novembre de 2021.