Esteu aquí

Tallers de la gent gran

Tallers per a la gent gran de la ciutat

 

La gent gran de la ciutat, que representa una part molt important de la població, té moltes ganes de fer i descobrir coses, de gaudir del temps lliure i de poder fer totes les activitats en què es pugui participar sense límit d’edat. L’experiència ens demostra que la gent gran de Sant Joan Despí està molt interessada en les noves tecnologies així com en qualsevol activitat cultural i lúdica que els permeti gaudir i viure la ciutat.

 

TALLERS DE LA GENT GRAN CURS 2020-2021

Inscripcions: del 7 al 28 de setembre de 2020

Enguany i a causa de les recomanacions sanitàries de lluita contra la COVID-19, les inscripcions es faran via telefònica o telemàtica

Com puc fer la inscripció?

  • Telefònicament: trucant al 93 749 73 97 (Centre de Gent Gran Cirerers), en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 16 a 19 h
  • Telemàticament: cal descarregar aquest full d'inscripció, omplir-lo i enviar-lo per correu electrònic a l'adreça següent gentgran@sjdespi.net

La persona que fa la inscripció informa de la veracitat de les seves dades i consenteix la seva comprovació per part de l’Administració. En cas contrari i/o de no veracitat de les dades es donarà de baixa la sol·licitud i s’anularà la plaça atorgada.

CONSULTA L'OFERTA DE TALLERS


Calendari

  • Lliurament de sol·licituds: Del 7 al 28 de setembre
  • Dimecres 30 de setembre, a les 10 h, a l’Àrea de Serveis a la Persona (tancat al públic presencial) es farà el sorteig d’ordre amb el número total d’inscripcions per determinar el lloc de la llista a partir del qual es realitzarà l’assignació correlativa de places per ordre descendent.
  • Assignació de places: a partir del 6 d'octubre
  • Pagament dels tallers: Del 2 al 30 de novembre, via transferència bancària o mitjançant targeta electrònica demanant cita prèvia a l’Àrea de Serveis a la Persona. El no pagament del taller o dels tallers assignats anul·larà la inscripció. Un cop comencin els tallers no es retornaran els diners.
  • INICI DEL CURS: Setmana del 19 al 23 d’octubre

El sorteig per determinar l'ordre per a l'assignació correlativa de places ha correspost al número 56

 

Mesures de seguretat i control d'aforament

Els tallers de la gent gran es realitzaran amb mesures de protecció, higiene i seguretat adaptades a la situació sanitària provocada per la COVID-19. L'ús de mascareta serà obligatori; es realitzarà un control de temperatura a l'accés; s'habilitaran punts amb gel hidroalcohòlic per facilitar la higiene de mans, i s'assegurarà la desinfecció de les superfícies i els materials que s'utilitzin.

L'aforament dels tallers de la gent gran vindrà determinat per la situació epidemiològica del moment.