Esteu aquí

La ciutat està preparada per la festa més boja, el Carnaval

22/02/2017 - Promoció associativa

Sant Joan Despí ja està preparada per rebre en Joan Despitoltes, el nostre Rei Carnestoltes, que prendrà possessió de la ciutat aquest dijous 23 de febrer. Durant tota una setmana viurem un seguit d’activitats per gaudir de la festa més esbojarrada de l’any. Aquest any, l’arribada és molt especial, ja que els emissaris d’en Despitoltes aniran a les escoles de primària i portaran en cercavila, acompanyats de músics i xanquers,  els nens i les nenes fins a la plaça de davant de l’Àrea de Serveis a la Persona. Allà, a les 17.30 hores, es muntarà una de grossa amb el grup d’animació infantil Xiula. Recordeu portar el cap ben decorat i l’entrepà de truita.
 
I dissabte és el gran dia. Els santjoanencs i santjoanenques, ben disfressats, tenen una cita a les 16.15 hores a la Rambla Josep Maria Jujol, d’on sortirà la rua a les 17 hores i recorrerà els carrers de la ciutat fins a acabar al parc de la Fontsanta. Els grups disfressats que no s’hagin inscrit com a comparsa i vulguin acompanyar la rua s’han de presentar al punt de concentració de la rambla, al costat de la carrossa d’en Despitoltes. Aquest any estrenem recorregut, podeu consultar-lo en detall a continuació. I el mateix dia, a les 23 hores, tindrà lloc la gran festa de Carnaval al poliesportiu del Mig, amb concurs de disfresses inclòs. Les entrades ja estan exhaurides.
 
Aquesta setmana de festa, ball, diversió i disfresses acabarà dimecres 1 de març, quan haurem de dir adéu al Joan Despitoltes amb el judici final, que tindrà lloc a la plaça de l’Ermita a les 17.30 hores. Allà, amb espectacle infantil i sardinada popular a càrrec de la Colla de Geganters de Sant Joan Despí, haurem de decidir entre tots i totes si indultem o no el rei.
 
A part d’aquests tres dies clau, a Sant Joan Despí s’han preparat altres activitats per a tots els públics i gustos per viure una setmana intensa i esbojarrada. La gent gran tindrà el seu ball, i no un sinó dos; dijous 23 a les 17 hores al Centre Cívic Les Planes i divendres 24 a la mateixa hora al Foment Cultural i Artístic. Aquest mateix dia, a les 22.30 hores, El Bulevard viurà una festa a l’estil Fiebre del sábado noche amb zumba. I els més petits de la casa tampoc es quedaran sense la seva festa, que tindrà lloc el diumenge 26  a les 18 hores al poliesportiu del Mig. Podeu consultar en detall totes les activitats a l’agenda.
 

Itinerari de la rua

Sortida de la Rambla Josep M. Jujol a les 17 h
camí del Mig
c/ Jacint Verdaguer
c/ Bon Viatge
av. de Barcelona
c/ Gran Capità
c/ Sant Antoni
c/ Mare de Déu de la Mercè
c/ John F. Kennedy
pl. Espanya
c/ Joan Maragall
c/ Marquès de Monistrol
c/ Fontsanta
Cloenda al parc de la Fontsanta

RECORREGUT RUA