Esteu aquí

La Diada d'Entitats mostra l'empenta del teixit associatiu de la ciutat

21/10/2019 - Promoció associativa

Prop d'una setantena d'associacions de la ciutat han participat en la 14a edició de la Diada d'Entitats de Sant Joan Despí, que s'ha celebrat els dies 19 i 20 d'octubre al passeig del Canal. La diada ha mostrat l'empenta i la riquesa del teixit associatiu santjoanenc en dues jornades plenes d'activitats i de festa al carrer.

Les entitats participants han instal·lat els seus expositors al llarg del passeig del Canal. Hi han participat entitats veïnals, esportives, socials, culturals, solidàries, gastronòmiques, de dones, de lleure i de salut, que han donat a conèixer a la ciutadania la feina que fan al llarg de l'any i que també han organitzat tallers participatius.

A més, la diada ha comptat amb dos escenaris, a la plaça de la Sardana i a la nova plaça de l'avinguda de Barcelona, on han tingut lloc exhibicions de música, dansa i esport a càrrec de diferents entitats que han aplegat centenars d'espectadors. Un altre espai destacat ha estat el gastronòmic, amb food trucks que han ofert amb una àmplia varietat d'àpats.

Enguany, la Diada d'Entitats ha incidit en la conscienciació sobre la protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic, amb el lema El món de les entitats, amb el medi ambient. Per això, part de la decoració s'ha fet amb material reciclat, amb la col·laboració de l'Escola Municipal d'Art. També hi ha hagut un espai mediambiental amb tallers de sensibilització que han tingut un gran èxit de participació.