Esteu aquí

El bus L77 connectarà durant tot l'any Sant Joan Despí amb la platja de Gavà

27/06/2019 - Mobilitat

A partir de l'1 de juliol, i de forma definitiva, la línia d'autobús L77 ampliarà el seu recorregut i arribarà fins a la platja de Gavà, amb una freqüència de pas de 30 minuts. D'aquesta manera, des de Sant Joan Despí es podrà arribar en autobús a les platges metropolitanes durant tot l'any sense haver de canviar de línia.

L'any 2018, l'L77 ja va ampliar el seu recorregut fins a Gavà Mar durant els mesos de juliol i agost en una prova pilot. Ara, la línia es torna a perllongar, però aquesta vegada l'ampliació no es limitarà a la temporada d'estiu sinó que es mantindrà tot l'any.

Així, l'L77 connectarà tots els dies Sant Joan Despí amb Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, l'aeroport del Prat i el barri de Gavà Mar.

L'horari del servei també millora i s'ajusta amb hores de sortida exactes cada 30 minuts. Des de Sant Joan Despí (parada Hospital Moisès Broggi), l'L77 tindrà sortides des de les 5.15 fins a les 22.15 hores, amb sortides als minuts 15 i 45 de cada hora. I des de Gavà Mar (avinguda d'Europa), tindrà sortides de les 6.30 a les 23.00 hores, amb sortides als minuts 00 i 30 de cada hora.

A Sant Joan Despí, l'autobús L77 manté el seu recorregut, amb origen-final a l'Hospital Moisès Broggi i parades a avinguda del Baix Llobregat, carrer de Sant Martí de l'Erm, carrer del Marquès de Monistrol i avinguda de Barcelona.

Més informació a https://www.ambmobilitat.cat/L77