Esteu aquí

Sortejats els 105 habitatges amb protecció oficial que es faran als blocs inacabats de l'avinguda Barcelona

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha sortejat els 105 habitatges amb protecció oficial de venda que es faran als blocs inacabats de l'avinguda de Barcelona. Els habitatges es destinen a veïns i veïnes de Sant Joan Despí. 

El sorteig ha tingut lloc el 19 de setembre a l'Auditori Miquel Martí i Pol. La promoció està formada per 105 habitatges: 36 són habitatges amb protecció oficial de venda en règim general-cooperativa i 69 són habitatges amb protecció oficial de venda en règim concertat-cooperativa. 

Els pisos es construiran als blocs inacabats que hi ha a l'avinguda de Barcelona amb els carrers Mare de Déu de la Mercè i Fontsanta. El sorteig dels habitatges és un nou pas per convertir aquesta edificació en pisos protegits.

Un llarg procés en què l’Ajuntament de Sant Joan Despí va haver de litigar amb els antics propietaris donat l’abandó de la construcció fins que finalment va expropiar els blocs en una operació innovadora i complexa. Així, una promoció que es venia com a pisos d’alt standing i que va quedar inacabada per problemes econòmics, acabarà convertint-se en pisos protegits per a la ciutadania de Sant Joan Despí.

Paral·lelament, l'Ajuntament de Sant Joan Despí continua fent passes per ampliar el parc d'habitatges amb protecció oficial a la ciutat i properament n'impulsarà noves promocions.