Esteu aquí

Inscripcions als campus d’estiu dels poliesportius municipals a partir de l’11 de juny

08/06/2020 - Esports

Els poliesportius municipals de Sant Joan Despí organitzen els campus esportius d’estiu 2020 adaptats a les circumstàncies actuals, amb mesures de seguretat i higiene.

Els campus esportius municipals estan adreçats a nens i nenes nascuts entre els anys 2008 i 2016. Tindran lloc del 29 de juny al 7 d’agost i del 24 d’agost al 10 de setembre. L’oferta de places serà de 90 al poliesportiu Salvador Gimeno i de 90 al poliesportiu Francesc Calvet.

Les activitats es faran seguint les indicacions de prevenció que fixen les autoritats sanitàries. Entre altres mesures de protecció i seguretat, s’establirà una ràtio de 9 infants per grup; es realitzarà un control de temperatura diari; es reduiran les circulacions pel centre; es limitarà l’ús de material i s’assegurarà la desinfecció del que s’utilitzi, i s’habilitaran diferents espais per fer les entregues i recollides dels infants, que es realitzaran amb mascareta.

A més, cada poliesportiu disposarà d’un responsable de seguretat i higiene i hi haurà diferents punts amb gel hidroalcohòlic per facilitar el rentat de mans.

Les inscripcions als campus esportius municipals es faran de l’11 al 18 de juny per via telemàtica a la web campus.despiesport.com. Un cop feta la inscripció, cal enviar la documentació (declaració responsable, fitxa d’inscripció, carnet de vacunació i targeta sanitària) per correu electrònic a pfcalvet@sjdespi.net o a psgimeno@sjdespi.net. En cas que la demanda superi a l’oferta, es farà un sorteig de places el 19 de juny. Trobareu tota la informació a despiesport.sjdespi.cat/poliesportius/inici.

A banda dels poliesportius, Tennis Despí, també de gestió municipal, organitza enguany estades d'estiu adreçades a infants i joves de 4 a 16 anys. Seran del 29 de juny al 7 d'agost i del 24 d'agost al 10 de setembre, i combinaran tennis, pàdel, piscina i anglès. Per a informació i inscripcions, us podeu adreçar al telèfon 93 477 12 00 o al correu electrònic tennisdespi@sjdespi.net.

Els campus esportius dels poliesportius municipals i de Tennis Despí són una proposta esportiva i d’esbarjo que permet als infants conèixer i iniciar-se en diferents activitats esportives, educatives i de lleure; fer nous companys i reforçar els valors de l’esport i els hàbits higiènics.

Paral·lelament, a Sant Joan Despí nombroses entitats, clubs esportius i associacions també organitzen a l'estiu campus, casals, colònies i campaments per a infants i joves per tal que les famílies puguin conciliar la vida laboral i familiar.

Consulteu l'oferta de casals, campus i campaments que s'organitzen a Sant Joan Despí en aquest enllaç sjdespi.net/campus-i-casals-destiu-2020