Esteu aquí

Inscripcions als campus d'estiu dels poliesportius municipals i de Tennis Despí

30/04/2021 - Esports

El dilluns 3 de maig s'obren les inscripcions als campus d'estiu que organitzen els poliesportius municipals i Tennis Despí. Una proposta perquè els nens i nenes passin l'estiu fent activitats esportives i recreatives, alhora que es facilita la conciliació de la vida familiar i laboral. Paral·lelament, aquest any l'Ajuntament organitzarà un casal d'estiu municipal amb 600 places que obrirà la inscripció el 13 de maig.

Campus dels poliesportius municipals

Els poliesportius municipals Francesc Calvet i Salvador Gimeno organitzen campus esportius d'estiu adreçats a nens i nenes nascuts entre els anys 2009 i 2017. Les activitats es realitzen en diferents espais: pavellons, piscines, gimnasos i sales d'activitats, i també es fan activitats fora dels poliesportius, com ara en escoles properes o en parcs públics.

Mitjançant aquests campus, els nens i nenes s'inicien en diferents activitats esportives, educatives i de lleure, coneixen nous companys i adquireixen els valors de l'esport en un marc de diversió. Les activitats es fan amb mesures per garantir la seguretat sanitària i la higiene.

Els campus es faran per torns setmanals del 28 de juny al 30 de juliol i del 30 d'agost al 10 de setembre.

La inscripció als campus d'estiu dels poliesportius municipals es fa del 3 al 9 de maig al web campus.despiesport.com

Per a més informació, us podeu adreçar al correu electrònic campus@despiesport.com o al web despiesport.sjdespi.cat/poliesportius/inici 

Campus de Tennis Despí

Per la seva banda, Tennis Despí també organitza un campus d'estiu amb activitats de tennis, pàdel, piscina i anglès. El campus de Tennis Despí està adreçat a nens i nenes de 4 a 16 anys. Es farà per torns setmanals del 28 de juny al 30 de juliol i del 30 d'agost al 10 de setembre.

La inscripció al campus de Tennis Despí s'obre el dilluns de 3 maig i es realitza de forma presencial. Per a més informació, us podeu adreçar al correu electrònic tennisdespi@sjdespi.net o al telèfon 93 477 12 00.

Casal d'estiu municipal

Paral·lelament, l'Ajuntament de Sant Joan Despí també organitzarà aquest any un casal d'estiu municipal amb una oferta de 600 places setmanals. El casal d'estiu municipal es desenvoluparà en diferents equipaments de la ciutat al llarg dels mesos de juny, juliol i setembre. Les inscripcions al casal d'estiu municipal s'obriran el de 13 maig.

A aquesta oferta municipal se sumarà la que ofereixen les entitats de la ciutat que, un any més, també organitzaran els seus casals d'estiu.