Esteu aquí

Casals esportius infantils a les instal·lacions municipals durant les vacances de Nadal

12/12/2017 - Esports

Coincidint amb les vacances escolars de Nadal, l'Ajuntament de Sant Joan Despí organitza casals esportius adreçats a nois i noies de diferents edats per tal d'oferir activitats d'esbarjo per als més petits. Al poliesportiu Francesc Calvet tindrà lloc el Campus Esportiu de Nadal, mentre que al Tennis Sant Joan Despí s'hi organitzarà un stage de tennis i pàdel.

El Campus Esportiu de Nadal es desenvoluparà als diferents espais del poliesportiu Francesc Calvet. Està obert a nens i nenes nascuts entre els anys 2005 i 2013, ambdós inclosos, que podran participar en activitats multiesportives i recreatives. El campus constarà de dos torns: el primer, els dies 27, 28 i 29 de desembre; i el segon, els dies 2, 3, 4 i 5 de gener. L'horari del campus serà de 9 a 14 hores o de 9 a 17 hores (incloent-hi el dinar).

Per als nens i nenes d'entre 4 i 5 anys, la programació d'activitats inclou jocs tradicionals, relaxació, desplaçaments i salts, manualitats i activitats aquàtiques a la piscina.

Per la seva banda, els nens i nenes de 6 a 12 anys provaran esports com el pàdel, l’hoquei, el bàdminton, el voleibol, l’atletisme, el rugbi, el futbol, el bàsquet i l'handbol. També faran jocs de cooperació, tallers de risoteràpia, escacs i activitats aquàtiques.

Les inscripcions al Campus Esportiu de Nadal es poden fer a qualsevol dels dos poliesportius de la ciutat: poliesportiu Francesc Calvet (avinguda de Barcelona, 45 – Telèfon 39 477 27 09) i poliesportiu Salvador Gimeno (carrer Major, 75 – Telèfon 93 477 68 20). Per a més informació: http://despiesport.sjdespi.cat/sites/default/files/info_ce_nadal_2017_catala.pdf

Tennis i pàdel

Una altra opció perquè els més petits facin esport durant les vacances de Nadal és l'stage de tennis i pàdel que organitza el Tennis Sant Joan Despí. Aquesta proposta està adreçada a nois i noies de 4 a 14 anys.

L'estada de tennis consta de dos torns: el primer, els dies 27, 28 i 29 de desembre; i el segon, els dies 2, 3, 4 i 5 de gener, amb un horari de les 8.45 a les 14 hores. Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se al Tennis Sant Joan Despí (carrer de Sant Martí de l'Erm, 30 – Telèfon 93 477 12 00).

Mitjançant aquestes activitats, es vol facilitar als més petits la iniciació en diferents disciplines esportives i un marc de diversió i lleure durant les vacances, tot potenciant les relacions amb companys nous i el foment dels valors de l'esport.