Esteu aquí

Prop de 2.700 alumnes inicien el nou curs escolar a Sant Joan Despí

El curs s'ha iniciat amb normalitat a Sant Joan Despí

12/09/2017 - Educació

2.668 nens i nenes dels cicles d'infantil i primària han tornat avui a les classes per començar el curs escolar 2017-2018. Els centres educatius públics i concertats de Sant Joan Despí ho tenien tot a punt per acollir els infants en un nou curs ple de reptes i il·lusions.

Per cicles educatius, el número d'infants matriculats a infantil arriben als 822 (616 dels quals en les cinc escoles públiques de Sant Joan Despí), mentre que a la primària els nens i les nenes matriculats arriben als 1.857(1.406 a l'ensenyament públic).

Aquesta setmana també inicia els curs l'alumnat de la secundària obligatòria (ESO) als dos instituts públics i els dos centres concertats amb un total de 1.497 alumnes matriculats (1.162 dels quals, als centres públics). En els propers dies s'incorporaran a les classes l'alumnat de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior.

Aquest any, la professora de sociologia de l'educació i especialista en transicions educatives i processos d'èxit, fracas i abandonament escolar de l'Universitat de Barcelona, Aina Tarabini, va ser l'encarregada d'inaugurar el curs escolar el 7 de setembre al Teatre Mercè Rodoreda on va parlar davant de representants dels centres educatius de Sant Joan Despí.