Esteu aquí

Oberta la selecció de joves estudiants per treballar durant el Nadal a l'Ajuntament

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert la inscripció al programa ocupacional 'Treballa al Nadal' per a la contractació de joves estudiants durant el periode nadalenc. Mitjançant aquest programa, l'Ajuntament incorporarà una vintena de joves per realitzar tasques d'interès sociocultural i de sensibilització ambiental i cívica.

Per poder participar en el programa 'Treballa al Nadal', cal complir els següents requisits: tenir entre 18 i 25 anys, estar empadronat a Sant Joan Despí, estar estudiant una formació reglada (estudiants en centre de formació d’adults, preparació de la prova d’accés a cicles, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, graus universitaris o màsters universitaris), estar en situació de recerca de feina temporal i estar en situació d’atur.

Els joves estudiants seleccionats treballaran en diferents departaments municipals durant el periode de Nadal, realitzant tasques d'informació, suport i dinamització en activitats socioculturals i d'informació i sensibilització ambiental i cívica en la via pública.

Les persones interessades han de fer la inscripció al programa a través de la web de Promodespí al següent enllaç, fins al 30 de novembre com a data límit.

Entre les persones inscrites que compleixin els requisits es farà un procés de selecció els dies 4 i 5 de desembre. Els joves estudiants seleccionats treballaran a l'Ajuntament del 21 de desembre de 2019 al 5 de gener de 2020.

El programa 'Treballa al Nadal' facilita una oportunitat laboral als joves estudiants durant el parèntesi de les vacances nadalenques i els permet adquirir competències transversals i millorar la seva ocupabilitat a través de l'adquisició de més experiència curricular.